هرچند افزایش دستگاههای اینترنت اشیا طی این سالها افزایش داشته اما در پی همه گیری کووید ۱۹ و تغییر رویکرد به سمت دورکاری، شاهد رشد بیشتر در این زمینه بودهایم. به طوری که از ۷ میلیارد دستگاه متصل در سال ۲۰۱۸، تعداد دستگاههای فعال IoT در سال ۲۰۱۹ به ۲۶.۶ میلیارد دالر رسیده است و ناظران صنعت گفتند که در سال ۲۰۲۰ این میزان به ۳۱ میلیارد دستگاه رسیده است.
ویروس COVID-19 با همه گیرشدن جهانی، چرخه میان عرضه و تقاضا را مختل نموده است و ازآنجا که این ویروس تمامی مناطق، شهرها و کشورها را تحت تاثیر قرار داده، ارتباط میان افراد و مشاغل را بسیار محدود کرده است. تحت این شرایط، کارشناسان چشم انداز نامشخصی را برای بنگاههای تجاری به دلیل عدم حضور کارکنان جهت پیگیری فرآیندهای ثبت سفارشات اولیه، تولید، تحویل و نظارت بر داراییها و محصولات، در بلند مدت متصورهستند. به عقیده برخی از متخصصان اگر پیش ازاین بحران، کسب و کارها با سرمایه گذاری بر اینترنت اشیا، eSIM/iSIM، بلاکچین و سایر فناوریها به زیرساختهای متصل مجهز میشدند، میتوانستند خسارات بسیار کمتری در این شرایط متحمل شوند.
میتوان گفت این بیماریِ همه گیر، بار دیگر بر اهمیت استفاده از فناوریهای کنترلی بدون تماس (سنسورها و عملگرها)، رباتها، بایومتریک و دوربینهای نظارتی برای کاهش حضور کارکنان و خودکارسازی فرآیندها تاکید میکند.
#تولید_سایت_در_افغانستان
#تولید_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_گیم_در_افغانستان
#تولید_CRM_در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#طراحی_نرم_افزار
#اولین_دیتا
#کسب_و_کار_انترنتی
#کرونا
#اینترنت_اشیا
:: برچسبها:
تولید سایت درافغانستان ,
تولید استارتاپ درافغانستان ,
تولیدگیم درافغانستان ,
تولیداپلیکیشن درافغانستان ,
تولیدCRM درافغانستان ,
اولین دیتا ,
انترنت اشیا ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0