سرعت اینترنت 5G
در حال حاضر، اوسط سرعت اینترنت 4G حدود ۴۵ مگابایت بر ثانیه است اما شرکتها همچنان امیدوارند که سرعت ۱ گیگابایت بر ثانیه را عملی کنند. طبق بررسی های صورت گرفته دردنیای واقعی، میتوانیم از اینترنت 5G انتظار ارائهی ۱۰ یا ۲۰ برابر سرعت بیشتر را داشته باشیم. این سرعت مربوط به شبکههای 5G است که در کنار شبکههای 4G فعلی ساخته و عملیاتی خواهد شد. شبکههای 5G تکی که از فرکانسهای بسیار بالا بهره میبرند، بهراحتی میتوانند سرعت بالای یک گیگابایت بر ثانیه را عملی کنند. البته این شبکهها حداقل چند سال دیگر ارائه میشوند.
نیاز بشر به فناوری 5G
روزبه روزبه آمارکاربران ابزارهایی مانند ساعتهای هوشمند، گوشیهای هوشمند و تبلتها افزوده میشود و به همین خاطر حجم استفاده از اینترنت موبایل به صورت فزایندهای رو به افزایش است که بخش زیادی از آن به استریم ویدیو و موسیقی برمیگردد. شبکههای ارتباطی فعلی در حال اشباع شدن هستند و مثلا وقتی هزاران نفر در یک مکان محدود میخواهند از اینترنت موبایل بهره ببرند، شبکه مذکور به مشکل برمیخورد. فناوری 5G به راحتی میتواند بهصورت همزمان به هزاران ابزار موجود در یک منطقهی محدود خدمات دهد که این مزیت در موارد مختلف تا حد زیادی مثمر ثمر خواهد بود.
فناوری 5G چه زمانی ارائه خواهد شد؟
بسیاری از کشورها بعد ازسال ۲۰۲۰ خدماتی مبتنی بر این فناوری را ارائه میدهند اما در این میان میتوانیم به شرکت مخابراتی قطری «اوریدو» (Ooredoo) اشاره کنیم که بهصورت محدود این فناوری را عملیاتی کرده است. سه اپراتور بزرگ کره جنوبی هم قراربود در سال ۲۰۱۹ این فناوری را ارائه دهند و شرکتهای چینی هم در تلاش هستند سرویسهای خود را عملیاتی کنند.
زمانی که در بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰ فاز ابتدایی فناوری 4G عملیاتی شد، قبل از گسترده شدن این فناوری، گوشیهای هوشمند زیادی عرضه شدند که با این فناوری سازگار بودند اما کاربران آنها در بسیاری از مکانها نمیتوانستند از این اینترنت بهره ببرند. به همین خاطر این افراد احساس میکردند که پول اضافهای را برای یک فناوری نهچندان کاربردی پرداخت کردهاند.
آیا ارائه این فناوری به معنی پایان اینترنت سیمی است؟
جواب این سوال خیر است. شرکتهای اینترنتی و دولتها بودجهی زیادی را برای زیرساختهای مربوط به اینترنت سیمی صرف کردهاند و این زیرساختها به این زودیها کنار نخواهند رفت. هرچقدر هم ارتباطات بیسیم پرسرعتتر و بهتر شوند، قیمت آنها معمولا بیشتر از اینترنتهای سیمی خواهد بود و به همین خاطر تا چندین سال دیگر، اینترنت سیمی همچنان پرطرفدار باقی میماند.
#طراحی_سایت_در_افغانستان
#طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_گیم_در_افغانستان
#تولید_سایت_در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#تولید_نرم_افزار_در_افغانستان
#اولین_دیتا
#اینترنت_5G
:: برچسبها:
طراحی سایت در افغانستان ,
طراحی اپلیکیشن در افغانستان ,
تولید گیم درافغانستان ,
تولیداستارتاپ در افغانستان ,
اینترنت نسل پنجم ,
اولین دیتا ,
internet 5G ,
تکنالوجی ,
موبایل های هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0