امروزه همه چیز در حال هوشمند شدن است. منظور از هوشمند شدن این است که انسان روی آن چیز کنترل بیشتری دارد و کارهای بیشتری را میتواند با آن انجام دهد. در عین حال، آن دستگاه یا وسیله خودکارتر از قبل شده است. یعنی کافی است شما دستور لازم را به آن بدهید، به صورت خودکار، کار تمام شده را به شما تحویل میدهد. شاید یک نمومۀ بارز آن همین ماشین لباسشوییهایی است که در هر خانه وجود دارد و به صورت خودکار لباسهای ما را میشوید.
موبایل، در ابتدا فقط کار ایجاد ارتباط صوتی را انجام میدادند. تا اینکه به امکانات آنها روز به روز افزوده شده و امروزه موبایلها، کمترین کاری که میتوانند بکنند، ایجاد ارتباط صوتی است. البته روش همان ارتباط صوتی هم عوض شده و راحتتر و کم هزینهتر از قبل شده است.
اسمارت فون یا موبایل هوشمند، نسل جدید موبایل های همراه است که نسبت به نمونه های اولیه، امکانات بیشتر و پیشرفته تری دارد. از جمله سیستم عامل با قابلیت نصب برنامه، دسترسی به اینترنت، انجام محاسبات پیچیده ریاضی و …
تاریخچه اسمارت فون
اولین اسمارت فون به معنای واقعی، موبایل همراه (سیمون ) بود که توسط بل سالت و از روی نمونه قبلی شرکت آی بی ام ساخته و به بازار عرضه شد. سیمون به طور پیش فرض دارای برنامه هایی مانند ماشین حساب، دفترچه موبایل، نوت پد، تقویم جهانی و … بود.
بعد از سیمون، چندین نمونه اسمارت فون با قابلیت های بیشتر معرفی شد; اما مهمترین آنها در سال 2000 و توسط شرکت اریکسون معرفی شد. اسمارت فون جدید علاوه بر صفحه نمایش لمسی، دارای یک قلم بود و همچنین به طور محدود امکان چندین جستجوی اینترنتی را برای کاربر فراهم میکرد.اولین سیستم عاملی که در بین اسمارت فونها فراگیر شد و به محبوبیت بالایی رسید، سیستم عامل “سیمبین” بود که توسط پیسیون معرفی شد و سپس با شرکت نوکیا به اوج رسید.
موبایلهای هوشمند از نظر سخت افزاری قویتر از موبایلهای قدیمی هستند. به همین دلیل از سیستم عاملهای پیشرفتهتری هم بهره میبرند. سیستم عاملهایی مثل اندروید و iOS برای همگان شناخته شدهاند. ولی اندروید به دلیل رایگان بودن، در کشور ما بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
از طرف دیگر، سیستم عامل آنقدر در پیشرفته شمرده شدن موبایل تاثیرگذار است، که خیلیها موبایل را با نام سیستم عامل میشناسند. روی سیستم عاملهای موبایلهای هوشمند، نرم افزارهای متعددی را می توان نصب کرد. از همین رو، به امکانات آن موبایل میتوان هر لحظه افزود. برای هر کاری هم دهها و چه بسا صدها نوع نرم افزار وجود دارد که خیلی از آنها هم به رایگان منتشر شده است.
برترین ویژگی های تلفن هوشمند یا اسمارت فون
سیستم عامل: در اصل، یک اسمارت فون دارای سیستم عامل است که اجازه اجرای اپلیکیشن های متفاوت را می دهد. اپل آیفون با iOS و گوشی های بلک بری با سیستم عامل بلک بری کار می کنند. بقیه موبایل ها هم با اندروید، ویندوز فون، بادا و … کار می کنند. این سیستم عامل ها هستند که یک موبایل هوشمند را هوشمند می کنند.
اپلیکیشن: اسمارت فون ها قابلیت اجرای اپلیکیشن دارند. اپلیکیشن، نرم افزاری است که به موبایل هوشمند قابلیت انجام کارهای متعدد همچون اجرا و ویرایش فایل های آفیس را در گوشی می دهد.
دسترسی به اینترنت: اسمارت فون ها قابلیت دسترسی به اینترنت با سرعت بالا را از طریق شبکه های سلولی و وای فای میسر می کنند. البته نباید فراموش کرد که اپراتور سرویس دهنده هم باید اینترنت پر سرعت ارائه دهد تا بتوان از این قابلیت موبایل ها استفاده کرد.
صفحه کلید QWERTY: معمولاً اسمارت فون ها دارای صفحه کلید کامل QWERTY هستند. این بدان معناست که چیدمان صفحه کلید این موبایل هوشمند همانند صفحه کلید کامپیوترها است.
#طراحی_سایت_در_افغانستان
#طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_گیم_در_افغانستان
#تولید_سایت_ در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#اولین_دیتا
#تجارت_اینترنتی
#موبایل_های_هوشمند
:: برچسبها:
طراحی سایت در افغانستان ,
طراحی اپلیکیشن در افغانستان ,
تولید استارتاپ در افغانستان ,
تولید گیم در افغانستان ,
تولید CRM در افغانستان ,
موبایل های هوشمند ,
کسب و کار اینترنتی ,
اولین دیتا ,
تجارت آنلاین ,
:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0