اپلیکیشن (Application) نوعی نرمافزار کامپیوتری است که برای استفاده کاربر نهایی (End-User) طراحی میشود.
اکثر نرمافزارهایی که ما روزانه از آنها استفاده میکنیم شامل این تعریف میشوند و تنها نرمافزارهای سیستم مانند سیستم عامل و یا زبانهای برنامه نویسی جزء اپلیکیشنها محسوب نمیشوند.
برای مثال نرمافزار اکسل، ورد، فتوشاپ، گوگل کروم، فایرفاکس و یا بازیهای کامپیوتری همگی اپلیکیشن هستند.
این روزها که بازار تبلت و گوشیهای هوشمند و دستگاههای قابل حمل داغ است حتماً این کلمه زیاد به گوشتان خوردهاست.
کامپیوترهای تبلت و گوشیهای هوشمند هم مانند هر کامپیوتری دارای نرمافزارهای مختلف هستند. در بازار نرمافزارهای دستگاههای قابل حمل، کلمه “اپلیکیشن” یا به اختصارApp بیشتر از کلمه “نرمافزار” جا افتادهاست و این کلمه دقیقاً همان معنی “نرمافزار کاربردی” را میدهد.
کاربران آن دسته از محصولات شرکت اپل، که مجهز به سیستم عامل iOS هستند، میتوانند از سرویس App Store شرکت اپل برای دانلود اپلیکیشن برروی دستگاه خود استفاده کنند. در App Store اپل چند صد هزار اپلیکیشن برای آیپد، آیفون و آیپد تاچ وجود دارد.
گوگل، نوکیا و مایکروسافت نیز خدمات مشابهی برای فروش اپلیکیشن به کاربران دستگاههای قابل حمل خود ارائه میدهند.
انواع اپلیکیشن ها
اپلیکیشن آموزشی
آموزش همیشه از اصلی ترین دغدغه های انسان به شمار می رود و همین امرسبب شده که این روزها اشخاص زیادی طرفدار اپلیکیشن های آموزشی باشند.
می توان گفت که به نوعی این ها نقش کتاب های آموزنده را برای کاربران ایفا میکنند و با وجود این اپلیکیشن های موبایل، آموزش و یادگیری آسان تر از همیشه میشود. برنامه های آموزشی نظیر آموزش زبان، آموزش کانکور، عکاسی، آشپزی، هواشناسی و ..از محبوب ترین اپلیکیشن های آموزشی هستند. با توجه به اینترنتی شدن اغلب آموزش ها، این ها بسیار زیاد مورد توجه قرارگرفته اند.
اپلیکیشن ورزشی و سلامتی
دغدغه های کاری امروزه، مانع از حضور بسیاری از ما در کلپ های ورزشی میشود.
اما شما می توانید با نصب اپلیکیشن های ورزشی، تمامی حرکات ورزشی را بدون استاد و در خانه انجام دهید. در این خصوص استفاده از اپ های ورزشی مانند Fitnet ،Blogilates ،Couch to 5K و… برای حفظ سلامت و تندرستی به شدت توصیه می شود.
اپلیکیشن های ارتباطی و شبکه های اجتماعی
اپ های ارتباطی مثل نرم افزار پیام و تماس گیرنده ها اهمیت بسیار زیادی در دنیای گوشی های هوشمند دارند، زیرا ما میتوانیم به کمک آن ها تماس برقرار کنیم و یا در قالب های مختلف، پیام های تصویری و متنی برای دوستانمان بفرستیم. از این جهت اپ هایی مانند telegram ،whatsApp ،instagram و… از انواع برنامه های ارتباطی است که امروزه به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند. به اشتراک گذاری خبرها، تصاویر و ویدئو ها، برنامه ریزی برای قرار ملاقات ها، ایجاد گروه ها و صفحات متنوع از قابلیت های این برنامه ها است.
اپلیکیشن های ابزاری و خدماتی
می توان گفت پرکاربرد ترین اپلیکیشن های ارائه شده برای دستگاه های موبایل در این دسته قرار می گیرند.
برنامه هایی مانند ماشین حساب، چراغ قوه، بارکدخوان، جنتری، ضبط صدا و همچنین برنامه های ویرایش تصاویر و ایجاد افکت بر روی آن ها، پخش موسیقی و فیلم و … جزء اپ های ابزاری هستند.
برنامه های درخواست تاکسی آنلاین ، سفارش غذا، پرداخت آنلاین، اپ استورها و… هم در دسته برنامه های خدماتی قرار می گیرند. به طور کلی اپ های دسته ابزار از امکانات موجود در گوشی استفاده می کنند تا کارهای مورد نیاز مارا راحت تر و سریع تر انجام بدهند.
اپلیکیشن های بازی
این روزها بازی های آنلاین طرفداران زیادی را از میان جوانان و نوجوانان به خود جذب کرده است. البته ناگفته نماند که همین بازی های آنلاین، به جز جوانان، بسیاری از بزرگسالان را نیز به خود علاقه مند کرده است.اپ های بازی در رده های سنی مختلف تولید و در دسترس همگان قرارگرفته است.
#طراحی_سایت_در_افغانستان
#طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_گیم_در_افغانستان
#تولید_سایت_ در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#اولین_دیتا
:: برچسبها:
طراحی سایت در افغانستان ,
طراحی اپلیکیشن در افغانستان ,
تولید گیم درافغانستان ,
تولیداستارتاپ در افغانستان ,
کسب و کار اینترنتی ,
اولین دیتا ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0